2013. március 15., péntek

Ázsiai Gázló- pikkelysömör, narancsbőr és még rengeteg bőrprobléma ellen



Ázsiai Gázló ( Centella Asiatica)

Az ÁZSIAI GÁZLÓ (Centella Asiatica) nem egy karcsú lábú, vizenyős területen élő madár, de nem is egy gazella testű atlétanő, hanem egy kevésbé ismert, de annál nagyszerűbb  trópusi gyógynövény. Madagaszkáron, Indonéziában és Kínában fordul elő leginkább, az ernyős virágzatúak családjába tartozik. 
A belőle nyert kivonatnak tisztító, nyugtató, tonizáló hatása van, kiváló bőrregeneráló. Hatékonyan alkalmazható narancsbőr, striák és visszerek kezelésére is, kollagéntermelésének köszönhetően segíti a szövetek regenerálódását. 
Baktériumellenes és sebgyógyító tulajdonságai mellett a pikkelysömörrel is nagyszerűen felveszi a harcot. Élénkíti a vérkeringést, tisztító, lágyító, védő és hidratáló hatással is rendelkezik.
Belsőleg leginkább vénás és nyirokrendszeri keringési elégtelenségekre alkalmazzák. Segíti a sebek hegesedését.

Az interneten sok helyen megtalálható ennek a gyógynövénynek az olaja, így bárki könnyedén hozzájuthat.


Termékeink közül az OLÍVAOLAJOS TESTÁPOLÓ tartalmaz ázsiai gázló kivonatot.
Ez a testápoló krém nemcsak hogy természetes összetevőkből áll, így nem mérgezi, terheli bőrünket, de olívaolaj tartalmán (mely jótékony hatásairól ITT írtam korábban) és juhtej, lanolin tartalmán felül (erről pedig ITT olvashattok) az Ázsiai Gázló összes pozitív hatásával rendelkezik. Ekcémával, pikkelysömörrel küzdőknek is jó megoldást jelenthet, hogy egyensúlyban tarthassák segítségével a bőrük vízháztartását.



Az ekcémáról, pikkelysömörről egy későbbi bejegyzésben bővebben beszélünk, megosztom veletek azokat az információkat, praktikákat, melyeket magamba szívtam az utóbbi évek alatt különböző szakcikkekből, írásokból, illetve a saját vásárlóim visszajelzéseiből.
Addig is az ekcémára ajánlott termékeink között tudtok nézelődni ITT >>>>

Források:
www.kremmania.hu
www.gyogynoveny.com

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése