2013. február 5., kedd

Bemutatkozás


Szeretettel köszöntelek Titeket a blogomon! Az eManufaktura webáruház tulajdonosa és üzletvezetőjeként, hirtelen ötlettől vezérelve belevágtam a blogírásba. Írásaimban szeretnélek Titeket jobban megismertetni termékeimmel, közelebb vinni Titeket a természetes és egészséges bőrápolás rejtelmeibe, praktikáiba a szappanok helyes és leghatékonyabb használatába, elmondom, elmondhatjátok tapasztalataitokat a szappanok hatásairól.
Azonban nem csak a webáruházban forgalmazott termékeimről szeretnék szót ejteni itt. Drága Nagymamámtól és néhai Nagyapámtól örököltem gyógynövény és fűszer szenvedélyemet. Jómagam is kihasználom kiskertem minden szegletét arra, hogy ezeket a növényeket magamnak termesszem, és használhassam. Erről is olvashatok majd.
Az egészség és természetes dolgok témakörében ami eszembe jut, és amivel úgy gondolom segíthetek másoknak, arról írni fogok. 
Remélem hasznosnak fogjátok tartani írásaimat, és örömmel olvassátok majd a bejegyzéseket.
Szívesen veszem, ha feldobtok valamilyen témát, kérdést - utánajárunk, körbekérdezünk majd kivesézünk és levonjuk a tapasztalatokat. 

Várlak Titeket Szeretettel, csatlakozzatok Hozzánk!